Restaurant de Stadschpomp – Groenlo

Restaurant de Stadschpomp – Groenlo

Hoi! 

Vandaag deel ik een favorietje met jullie in de Achterhoek, dichtbij mijn geboorteplaats. Ik heb hier al veel restaurants geprobeerd, maar ‘de Stadschpomp’ in Groenlo is wel één van de betere!

Op het Marktplein middenin het knusse centrum vind je dit leuke (vrij nieuwe) restaurant! Ze gebruiken allerlei internationale ingrediënten die ze in een modern en uniek jasje steken . Dat maakt het ook zo lekker!
 
Qua glutenvrij is het ook super geregeld! Een week van tevoren hadden we gereserveerd, en toen we aan tafel zaten kwam de bediening er uit zichzelf mee dat hij gelijk een glutenvrij broodje ging regelen.. Dat is ook eens fijn, niet telkens je glutenintolerantie hoeven benoemen! 
De broodjes waren daarbij ook lekker krokant, en de smeersels om je vingers bij af te likken! 🤤
 
Alle gerechten werden zodanig aangepast dat het glutenvrij was, maar ook de smaken goed behouden werden. Maar het toppunt van de avond was toch wel het dessert: een bodem van gekruimelde oreo-koekjes werd vervangen door gekruimelde cacaostukjes. Top idee! 
 
Hebben jullie nou ook goeie ervaringen met een restaurant? Deel ze met mij via glutenvrijerestaurants.com en ik zal ze (na controle) op de website plaatsen!

Geef een reactie