Restaurant de Revolutie – Winterswijk

Restaurant de Revolutie – Winterswijk

Hi people! 
 
Vandaag deel ik met jullie een restaurant uit mijn geboorteplaats Winterswijk, namelijk Restaurant ‘de Revolutie’. Hier kom ik geregeld, zowel voor een lunch als om te dineren! 
 
De Revolutie is een restaurant in Latijns-Amerikaanse stijl, waar altijd een supergezellige sfeer hangt.  Je kunt hier ook terecht voor allerlei lekkere tapas (ook grotendeels glutenvrij)! Daarnaast is er altijd glutenvrij brood op voorraad, voor zowel lunchgerechten als voor een broodplankje met Spaanse ham, heerlijk!! 🤤🥩
 
Voor het diner is er een ruime keuze aan lekkere stukken vlees of vis, en hier krijg je standaard gebakken aardappeltjes, gegrilde groenten en appeltjes in vanilleroom bij. Allemaal glutenvrij. De appeltjes in vanilleroom zijn trouwens een ontdekking op zich . Aan 1 bakje zul je niet genoeg hebben, geloof mij! 
 
In alle jaren dat ik hier geregeld kom dineren of lunchen, is het altijd goed gegaan met glutenvrij eten. Ik ga hier met het volste vertrouwen heen! 
 
Wat is jullie favoriete glutenvrije hotspot? Deel hem met mij en jouw hotspot zal op de website met iedereen gedeeld worden!

Geef een reactie