Grand café Horta

Grand café Horta

Hi allemaal!
 
Vandaag een lekker adresje waar je uitgebreid kan lunchen in Antwerpen! Ik kom hier regelmatig aangezien de schoonfamilie hier woont. 
 
Maar oefff… Wat kan het een ramp zijn om goeie glutenvrije adresjes te vinden in België! Vaak wordt er gelijk nee gezegd op de vraag of er mogelijkheid is om glutenvrij te eten. Of heeft het personeel überhaupt geen flauw idee wat het inhoudt. Zeker nog een puntje om aan te werken, zou ik zeggen! 
 
Toch heb ik in Antwerpen een gezellig restaurant gevonden, middenin het centrum. Horta is een Grand Café en tevens een feestzaal, waardoor het er prachtig uitziet van binnen! Maar ook buiten kan je er superleuk zitten!
 
Toen ik hier kwam met de vraag om glutenvrij te lunchen, was dit geen enkel probleem! Elke salade op de kaart kan glutenvrij worden bereidt en er is zelfs glutenvrij brood aanwezig 🙂 Ook heeft het personeel goede kennis over de manier waarop sauzen gebonden zijn, dus niks om je zorgen over te maken! Dat moeten we hebben .

In de keuken van Horta wordt voornamelijk gebruik gemaakt van verse ingrediënten, en dat is zeker te proeven. Alles smaakt puur, waardoor er ook helemaal geen gluten nodig is! Een toprestaurant! 
 
Wat zijn jouw ervaringen met glutenvrije restaurants in België? Let me know! 
 

Geef een reactie